Even voorstellen: Emre Sakallioglu

Emre Sakallioglu (25) is op 1 oktober 2018 bij Accedis begonnen als business analist / consultant op het gebied van informatiebeveiliging. Hij zal projecten op zich gaan nemen rondom het bouwen en optimaliseren van IT frameworks bij financiële instellingen, om te zorgen dat deze voldoen aan wet- en regelgeving en om risico’s af te dekken.

Waarvoor kunnen bedrijven jou inschakelen?

Veel financiële instellingen hebben moeite om aan alle strenge wet- en regelgeving te voldoen en hier ook nog eens goed en helder over te rapporteren. Ik kan ze daarbij helpen door het proces, het framework, goed in te richten. Ik zorg ervoor dat ze zo efficiënt en effectief mogelijk de risico’s kunnen afdekken en dit ook aan hun klanten en aan auditors kunnen laten zien. Zo’n framework raakt alle IT processen. Daarom ondersteun ik ook bij risk management en coördineer ik ook audits. Instellingen kunnen mij inzetten als contactpersoon, waarbij ik de audit helemaal voorbereid en begeleid, zodat de klant daar bijna geen omkijken meer naar heeft.

Wat voor ervaring neem je mee?

Hiervoor heb ik 3 jaar bij KAS BANK gewerkt. Ik begon daar als stagiair, werd later Trainee Procesmanagement, met een focus op Information Security en kreeg uiteindelijk een contract aangeboden. Ook hier was ik druk met het bouwen, implementeren en optimaliseren van een framework. Toen KAS BANK IT outsourcete naar een derde partij, werd mij gevraagd het framework opnieuw in te richten en de derde partij te controleren.

Hoe ben je bij Accedis terechtgekomen?

Na 3 jaar bij de KAS BANK zocht ik een nieuwe uitdaging. Ik wilde heel graag leren hoe andere financiële instellingen het aanpakken als het gaat om het controleren van de wet- en regelgeving. Accedis is een leuk bedrijf, met mooie klanten. Ik wilde graag de kans grijpen om bij deze klanten binnen te kijken en ze bij hun informatiebeveiliging te ondersteunen.

Accedis B.V.
T 023 562 7555

Adres:
Siriusdreef 43
2132 WT Hoofddorp


twitter   linkedin

Routebeschrijving

  Privacyverklaring