Even voorstellen: data analist Thuy Ngo

Thuy Ngo

Op 1 april 2019 is Thuy Ngo (34) als data analist bij Accedis begonnen. Met een achtergrond in onderzoek en advies zal Thuy als data analist organisaties ondersteunen bij het ontsluiten van data en het vertalen van data naar kennis en informatie.

Waarom heb je voor Accedis gekozen?

Door het gedegen portfolio op het gebied van detachering biedt Accedis veel mogelijkheden om mijn kennis verder te ontwikkelen en te verbreden. Ik krijg hier de kans om bij verschillende bedrijven te zien wat er speelt op het gebied van data analyse. Er zijn immers genoeg organisaties met een overschot aan data en te weinig handvatten om hier iets mee te doen. Ik wil hen graag helpen door samen naar antwoorden te zoeken.

Bovendien heeft Accedis met ervaren professionals heel veel waardevolle kennis in huis, ik wil erg graag meer van hen leren.

Wat zie je als de voornaamste taken in jouw werk als data analist?

Als data analist zal ik vooral data gaan ontsluiten. Hiervoor moet je de juiste tools gebruiken om tot bruikbare informatie te komen. Omdat ik voorheen alleen met sociaal maatschappelijke data werkte, was ik voornamelijk bekend met tools die daarop betrekking hebben.

In de afgelopen weken heb ik me bij Accedis verdiept in voor mij nog onbekende tools op het gebied van data ontsluiting, en er ging een wereld van mogelijkheden voor me open. Ik ontdekte hoe deze nieuwe tools voor verschillende oplossingen voor verschillende bedrijven zorgen, en dat gaf me ontzettend veel energie.

Het mooie daarvan is: als je met die nieuwe tools bezig bent, ga je je automatisch verder ontwikkelen. Je moet meegaan met de kennis die steeds verandert en dat dwingt je om te blijven leren. Hiermee kun je met je kennis een bijdrage leveren aan nieuwe klanten, daar haal ik veel voldoening uit.

Hoe kun je met jouw kennis en expertise nieuwe opdrachtgevers van dienst zijn?

Ik vind het belangrijk om naast de focus op data ook naar de organisatiestructuur te kijken. Door mijn achtergrond op het gebied van (beleids)onderzoek en mijn kennis als data analist geeft mij dit een toegevoegde waarde. Buiten de data en cijfers om kan ik beleid gerelateerde vraagstukken evalueren, meenemen in de analyse en waarde creëren uit data voor de organisatie.

Uiteindelijk kan ik met mijn ervaring als onderzoeker en beleidsadviseur organisatievraagstukken op basis van data met meerwaarde beantwoorden.

Wilt u samen met Thuy Ngo werken?

Denkt u dat Thuy Ngo uw organisatie als data analist kan ondersteunen met het ontsluiten en analyseren van uw data? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag wat Thuy voor uw organisatie kan betekenen.

Accedis B.V.
T 023 562 7555

Adres:
Siriusdreef 43
2132 WT Hoofddorp


twitter   linkedin

Routebeschrijving

  Privacyverklaring